fbpx

Aurinko ja iho

SOLHEDS luonnontuotteiden käyttöohjeet auringolta suojaamiseen ja auringon polttaman ihon hoitoon

Derma7 Soothing Sun Shield (SPF +40) antaa iholle pitkäkestoisen suojan auringon UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. Derma7 korkea aloe vera pitoisuus hoitaa jo mahdollisesti palanutta ihoa. Levitä voidetta päivittäin ohut ja tasainen kerros halutulle ja puhtaalle ihoalueelle. Palaneen ihon hoitoon soveltuun hyvin Derma2 calming seerumi. Levitä puhtaalle ja kuivalle palaneelle iholle ohut kerros Derma2 calming seerumia. Kovan ja kuoriutuvan palaneen ihon hoitoon soveltuu Derma5 Germ Fighting cream . Derma5 voide pehmentää ihoa ja auttaa ihovaurion kuntoutumista.

  1. Pyyhki tai harjaa suojattava alue puhtaaksi.
  2. Ravistele Derma7 pulloa hyvin
  3. Kaada käteen ja levitä suojattavalle alueelle reilusti.

Derma7 aurinkosuoja hoitaa ihoa ja antaa pitkäkestoisen aurinkosuojan.

HUOM! Kohtuudella koirille ja kissoille. Sinkki on syötynä isommissa määrissä myrkyllinen kissoille ja koirille. Mitä olisi hyvä ymmärtää eläinten hoitotuotteiden tuoteturvallisuudesta löydät täältä.

Aurinko ja eläimen iho

Eläinten karvoitus suojaa niiden ihoa myös auringon UVA- ja UVB-säteilyltä. Varsinkin vaaleakarvaiset eläimet saattavat helposti polttaa ihonsa auringossa. Jos koko eläimen iho on paloaltis, tulee se aurinkoisilla keleillä suojata kokonaan takin tai loimen avulla ja välttää auringon paistetta.

Mikäli auringolle arkoja paikkoja on rajatusti esim. turpa, kuono, jalat, polttomerkintä ja vuohiset, voidaan alueet suojata aurinkovoiteella. Suositeltu aurinkovoiteen suojakerroin pohjois Euroopassa on vähintään SPF30, jotta aurinkosuoja olisi päivittäiseen auringon paisteeseen riittävä ja siten hyödyllinen. Etenkin hevosten kohdalla, jotka saattavat laiduntaa koko päivän on suojakertoimen määrä hyvin tärkeä. Suojaa eläimesi iho ajoissa, jotta iho ei palaisi. Palanut iho on riskitekijä tulehduksille ja se on myös arka ja kipeä. Käänny eläinlääkärisi puoleen aina kun olet epävarma kuinka hoitaa palanut iho.

Hyvä aurinkovoide myös levittyy helposti, on vedenkestävä, eikä jätä ihon pinnalle tahmeaa likaa keräävää kerrosta ja suojaa sekä UVA- että UVB-säteilyltä. Kissojen, koirien ja hevosten aurinkovoiteen pH:n tulisi olla n. 7.