fbpx

Tiimi

SOLHEDS on mukana tukemassa hevosurheilua ja hevosten hyvinvointia.
SOLHEDS edustustiimin jäsenille toivomme onnea ja menestystä kisaradoille.

McLean Reitsport

Carolina ja Warwick McLean/McLean Reitsport

Lue lisää

Pesemmme aina hevosemme Derma4.lla. Sen avulla hevostemme karvapeite kiiltää ja sekä iho että karvapeite voi paremmin. Eniten käytetty tuotteemme on Derma9, jota suihkutamme hevostemme häntiin päivittäin, pitääksemme jouhet ojennuksessa ja puhtaina!

Instagram: mcleanreitsport

Eirin Losvik

Kenttäratsastaja

Lue lisää

Lempituotteeni on Derma10 Heel Balm. Käytän Derma10 sekä hevosen kaviolle että suupieleen, niin ettei nämä alueet kuivu. Käytän joskus sitä myös huulirasvana itselleni. Se on taikavoide.

Fanny Martinsson

Kilparatsastaja

Lue lisää

Lempituotteeni on Derma12 Finishing Oil. Käytän sitä päivittäin ja se tosiaan sopii kaikkeen mahdolliseen hoitokäyttöön. Kesälempparini on Derma3 Summer Deo, jonka avulla hevoset pysyvät kuumana kesäpäivänä hyönteisvapaina.

Jessica Grönlund

suomenhevosratsastaja

Lue lisää

Meidän lempituote on kestosuosikki Derma9 Luxury shine&care. Masan harjamarto on kuiva ja hilseilevä, Derma9 ansiota iho pysyy terveenä. Derma9 on myös oiva apu minun pitkään tukkaan, kisapäivän jälkeen kypäräkampaus on taattu, mutta derma9 selvittää itsepäisimmät takut helposti.

Leena Vähä-Erkkilä

Valjakkokuski

Lue lisää

Käytän lähes kaikkia tuotteita säännöllisesti, SOLHEDS Derma-tuotteet on meidän joka päiväisessä hevosen hoidossa mukana.  Suosikkeja on Derma6 Wound Oil. Joillekin sattuu useammin kuin toisille. Ja Tessalle kyllä sattuu ja tapahtuu. Solhedsin ”neiti haavasuihke” kiittää!  Lisäksi Derma2 calming serum kesän kutinoihin ja hankaumiin, harjapakin ”must” tuote.

 

Mia Kainulainen

Kilparatsastaja ja valmentaja

Lue lisää

Rakastan kaikkia solheds tuotteita! Yhden suosikkituotteen valinta on vaikeaa, mutta ilman derma1, derma2 & derma11, derma12 ja derma10 -tuotteita ei olisi helppo selvitä. Yhden suosikkituotteen valinta on mahdotonta. Rakastan tuotteiden tuoksua. Käytän Derma1 ja Derma4 hevosten pesuun. Derma2 ja Derma11 kutinaan. Derma12 kavioihin ja lisäkiiltoon hevosen naamaan kilparadalle. Rampella on halkeamia kavioissa, joihin Derma10 on loistava.

Arnella Nyman

Askellajiratsastaja

Lue lisää

Thórin karva ja jouhet pysyvät kisakaudella kiiltävänä Derma 4 hellävaraisen shampoon, sekä Derma 9 Luxury shine&care avulla! Lausnin herkkä iho pysyy pehmeänä Derma2 seerumin avulla.

Instagram:  @arnellan